Zag ook een paar voor 14,95

Mijn to do list is geslonken tot 1. En dat is: naar ’t café en schrijven. Ik kan het gewoon niet achter deze computer. Ik krijg enorme kooplust ook. Misschien nog even wat online schoenen kopen. Of nee, dat had ik laatst gedaan en toen kreeg ik twee paar gruwelijkheden en na zo’n miskoop denk ik altijd heel bijgelovig dat ik even moet wachten tot de schoenengoden me weer gunstig gezind zijn. Schoenengoden, ik schrijf en ik denk: wie gelooft daar nou weer in. Ik dus blijkbaar, of is dat alleen omdat ik achter mijn vingers aan zit te tikken. Daar gaan we al, nog even en ik geloof nergens meer in, het wordt donker, ik ga naar huis, eet teveel chips, drink bier, ga slapen en word weer wakker met een kater die echt nergens goed voor is. Dit in tegenstelling tot precies hetzelfde verhaal wat betreft chips en bier, met een tussenstop in het café waar ik op zijn minst een uur achter elkaar doorschrijf. Dan heeft die kater als je maar achteruit redeneert een verhaal opgeleverd.
Maar dan moet ik Dus Wel Opstaan. En de computer afsluiten. En niet nog even checken of er iets op Facebook, of dat ik een leuke mail, of toch nog even die schoenen. Laarzen. Ik heb laarzen nodig.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.