Deze pagina loopt bijna per definitie achter bij de feiten. Wil je weten wat ik op dit moment doe? Stuur me een mailtje. Een greep uit de nieuwste projecten?
Een audiowandeling door de toekomst! Gratis en voor niks, te wandelen in ieder park, probeer maar.
Ik schrijf ook verhalen voor de Verhalenbank, voor nóg meer frisse lucht: je wandelt naar het bankje, gaat zitten, zoomt in, luistert een verhaal en kijkt naar het leven.
Wil je een brief schrijven aan jezelf in de toekomst? Dat kan ook!
Probeer het hier, ik maakte samen met Rob Verdegaal en met advies van Patricia de Ruijter een literatire Chatbot die je helpt.
Speurtochten verzin ik ook. Zo maakte ik samen met de vormgevers van KochxBos onlangs een escaperoute voor Kasteel de Haar.

Je kunt me ook boeken via de Schrijverscentrale bijvoorbeeld. Of les van me krijgen bijvoorbeeld via de Schrijversacademie.
Meer weten? Neem contact met me op.

NRC Handelsblad

Verhaal bij een foto van Erwin Olaf in M Magazine NRC Handelsblad .

NRC Next

Serie zomerverhalen in NRC Next over jeugdherinneringen.

FD

Essay over integriteit.

Column Kleine Maatjes

Jowi schrijft een vaste column voor Kleine Maatjes; het tijdschrift van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC).    

Tijdschrift Lezen

Voor tijdschrift Lezen schreef Jowi meerdere stukken, waaronder een interview met Pieter Steinz.

Revisor

Op 20 oktober 2015 verschijnt de nieuwe Revisor, met daarin het verhaal ‘Vliedende kracht’ van Jowi.

Tirade

Jowi publiceerde verhalen in de edities 409, 415 en 421 van literair tijdschrift Tirade.

Uitkrant Amsterdam

Voor de Uitkrant Amsterdam schrijft Jowi regelmatig lifestyle artikelen en interviews. Een greep: Oktober 2015 (p10 ev) Paradijsvogels uitgestorven? Nee hoor, Amsterdam zit nog steeds vol met deze mooie mensen – van wild en excentriek tot supersophisticated. September 2015 (p10 ev) Amsterdam is de ultieme voedingsbodem voor talent in alle soorten en maten. Van sport … Lees door

DeLaMar

Voor de brochure van het DeLaMar, die elk kwartaal verschijnt, schrijft Jowi interviews en artikelen over de voorstellingen van dat seizoen.    

Boekie Boekie

Boeke Boekie is een tijdschrift voor kinderen die van lezen, schrijven en tekenen houden. Jowi schreef voor Boekie Boekie onder andere het verhaal ‘Otto de superheld’ en maakte samen met Mark van Huystee een geluksvogelboekje. Dit boekje is niet alleen leuk om te lezen; je kunt er ook van alles mee doen. Daarmee dwing je … Lees door

Performers Magazine – Hoe doet ie het?

Voor het maandelijkse Sena Performers Magazine voor uitvoerende kunstenaars schrijft Jowi de rubriek ‘Hoe doet ie het?’. Daarin vertellen muzikanten openhartig hoe ze hun kostje bij elkaar schrapen (en waaraan ze het vervolgens weer uitgeven).

Performers Magazine

Al jaren schrijf ik het interview: Hoe doet ie/ze het? Waarbij dappere musici vertellen hoe ze hun leven vormgeven. Meedoen? Stuur me een bericht.