Literatour, dag 5 ontdek je plekje

Zou je naar Almelo kunnen varen, want zo ja, dan gaan we verhuizen, en wel nu. Wat een leuke school hebben ze daar, dat Erasmus en wat een goeie klassen! Verhalen werden er moeiteloos uit de mouw geschud, de vragen waren goed, de voorbereiding was geweldig, er was zelfs een klas die allemaal hoofdstukken aan Weg had toegevoegd. Die ga ik later lezen als de kilometers uit mijn benen zijn, als mijn hoofd niet meer suist.
Misschien dat ze zelfs mijn betoog over verhalen en hoe er veel meer zijn dan je op het eerste gezicht kunt zien, wel oppikten. En weer zo’n mooie mediatheek, met twee open haarden. Weet je wat, laat dat suizen maar zitten, ik ga de zeilen hijsen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.