Goeie verhalen Literatour, dag 4

Elke avond werk ik mijn powerpoint bij. Omdat ik ‘vrolijk’ had staan bij ‘zielige’ muziek. Omdat ik meer plaatjes nodig had. Omdat ik nieuwe vragen verzon. Ik krijg tips onderweg van door de wol geverfde docenten, en af en toe ontstaan onderlinge discussies over goeie boeken. Vandaag had ik bovendien een lieve school, dat hielp ook. Met 1 minuut muziek maakten ze al de beste verhalen. Zo ontdekte havo 4  dat de klok te traag tikte, waardoor de kans bestond dat de hele klas voor eeuwig in ‘maandagmorgen’ zou blijven hangen. Gelukkig was daar held Rafael, die het gevaar ontdekte en de boef (Harold) versloeg. Rafael sloeg Harold niet in elkaar, nee, hij zoende hem (want Harold had nooit liefde gekend). De klas joelde en was gered.
Als ik er een film van ga maken komt zeker de helft kijken. Als ik er een serie van maak, kijken ze allemaal.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.