Gesprek van de dag

Vlak voor ik bij de Ysbreeker binnenliep, ademde ik een stukje boom in, waardoor ik alleen maar om water kon fluisteren. Zo werd het gesprek met de organisatie van Theaterfestival Boulevard over alle geweldige gesprekken die eraan zitten te komen extra spannend. Nóg spannender. Want het festival gaat door. En daar ben ik heel erg blij om.

Vanaf 14 augustus t/m 21 augustus leid ik elke dag in de Dom (een indrukwekkende halve tent, ik heb een tekening gezien, maar nog niks in het echt) zo’n gesprek. Met alleen maar interessante gasten, ongelogen.
Kijk maar: https://www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-7063/gesprek-van-de-dag/
Kom je ook?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.