De Neushoorns in het Noorderpark hadden zich verstopt

Ze kwamen. Omdat het in de buurtkrant had gestaan, omdat ze het op de site hadden gezien, of omdat ze mijn vrienden zijn. Wat zeg ik; iedereen die kwam was mijn vriend. Ze trotseerden de twee dagen pisweer die we per ongeluk voor ons evenement hadden uitgekozen. Ze liepen met erwtensoep en gluhwein van Sonja door de regen, en ze kwamen allemaal terug van hun audiowandeling met een glimlach op hun gezicht. En daar word ik nog steeds heel erg blij van.
Jij kan ‘m ook lopen, de wandeling; klik op dit linkje en de wandeling start vanzelf. Loop hem in je huiskamer als je in quarantaine zit, met een oliebol erbij. Kies een park, een straat, een laantje: en laat me weten of het werkt. Roald en ik gaan ons bezinnen op het vervolg. En als je liever eerst een reportage van een minuut of vijf van Jeroen de Jager hoort die op NPO1 te horen was, dan kun je het makkelijkste op het linkje hiernaast klikken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.