CEO van mijn eigen hoofd

Nog nauwelijks thuis maak ik me alweer klaar om te vertrekken.

Morgen naar Spanje, naar Anna op haar berg, goed rondkijken voordat ze naar haar nieuwe huis in Nederland vliegt. Opdat we later op een nostalgisch bankje ergens kunnen terugkijken.
En om even bij te komen van al dat gereis, uiteraard.

Het betekent twee ongeoorloofde vrije dagen voor Woek. Ik moet een formulier invullen inclusief werkgeversverklaring, waarin staat dat de betreffende ouder écht niet op een andere dag vrij kan krijgen. Dus ben ik even met mijn interne directeur in overleg gegaan en die heeft toen na lang peinzen een werkgeversverklaring voor me afgegeven.
Toffe peer, die directeur.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.