Laptop

Omdat mijn moeder ruzie heeft met haar Ipad, koop ik een laptop voor haar. Voor 250 euro. Dat is veel geld, maar toch, voor een laptop vind ik dat bijna niks. Een half artikel schrijven is dat. Gemiddeld.
Het is een braaf ding, die laptop. Blauw bovendien. En als je hem omklapt, dan is het een tablet, wat gezien de gewenning aan de Ipad weleens prettig zou kunnen zijn. Het ding wordt lekker vroeg geleverd en zo is de vrijdag meteen vol. Alsof je een nieuwe kamer krijgt, die je mag inrichten met spullen die je al hebt. Hier een beetje Word, daar een fotootje. De schoorsteenmantel nog even stoffen – wat een open haar suggereert, maar een laptop met een open haar is vreemd – dus geen schoorsteenmantel.
Hoewel ik tussendoor ook twee interviews uitwerk. En Aran twee keer langskomt, één keer omdat hij tussen de middag zijn boterham bij mij wil opeten. Eén keer omdat hij na school blijkbaar geen vriendjes had gevonden om mee te spelen. Hij test de laptop beide keren door er Minecraft op te spelen. Hij keurt m goed.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.