Het had zijn roeping kunnen zijn

Woek wil streetdance doen en dat is cool, dus ik stuur een mail aan een dansschool die lesgeeft in de buurt. Er komt een mail terug dat mailen geen zin heeft, dat ik hem op de site moet inschrijven. Wat ik doe. Na een maand mail ik weer, want ze bevestigen niks. Ik heb het verkeerd gedaan is het antwoord, want anders had ik wel een bericht gehad. Dus ik bel ze om te vragen hoe het dan wel had gemoeten. Er komt een bozige mevrouw aan de telefoon, dat ik inderdaad eerst al mijn betaalgegevens moet invullen en Woek in moet schrijven voor een cursus en dat dàn de eerste les als proefles geldt.
‘Dat staat bij de veelgestelde vragen hóór.’
Ik schrijf Woek in.
Ik krijg een bevestiging van zijn aanmelding. Als je <b>betaald</b> vóór… staat er in vette letters.
Lijkt mij gênant, zo’n automatisch gegenereerde mail met schrijffouten.
Dus ik stuur een reactie. En echt waar, eerlijk, er staat nergens dat ze stom zijn, dat ze onaardig tegen me deden, dat ze het iemand die dansles wil, moeilijk maken. Wel dat hun site een chaos is en dat er spelfouten in hun berichten zitten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.