De Beste Broek

Als in een online paskamer bestelde ik een stuk of acht broeken om er net die ene lievelings uit te kiezen voor de reis naar New York, halverwege april.
Kan ik mezelf alvast zien lopen. In die broek. Iets met rode teennagels, uren en uren door de stad. Een liedje in mijn hoofd en dat ik op dat ritme loop, maar zelf pas ontdek welk liedje precies als ik het, weer terug in Nederland, weemoedig voor me uit blijk te zingen, met één kind voorop de fiets en eentje achterop. Kinderen die ik die tien dagen zowel uitzinnig miste als dat ik verwonderd de tijd weer in handen hield die zij anders vulden met strips, melk en plakkerige handjes. Waardoor ik dus, als ik een broek zou kiezen, reeds een oceaan overstak en zelfs alweer terug was.
Ik kies nog even niet.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.