Zelden zoveel reacties gehad

maar het is dan ook fantastisch poezennieuws: ze gedragen zich uitstekend. Ze liggen rond, ze eten oneindig veel brokjes, en ze hebben sinds mijn vorige blog die ik aan ze heb voorgelezen, NUL keer buiten de bak gepist of gepoept. Ze zijn, kortom, zo gelukkig dat ik bijna niet meer weet wat ik moet met mijn leven. Het is maar goed dat er een nieuw boek aankomt. Waar ik de titel al van weet: WEG.
En ondertussen baad ik me in liefde en zachte snorrigheid. Ik heb een verhaal nodig. Iets met eng.
Of een opdracht. Iemand nog een opdracht?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.