Goeroe

Ik ben buiten op onze steiger aan het puinruimen. Het is acht uur, ik heb nog niet eens koffie gedronken. Maar straks komen de vuilnismannen en dan is het toch handig als dit en als dat en nog meer kindertroep die eigenlijk kapot is, met die mannen meegaat. Spinnen. Overal. De meest prachtige webben (webs) verwoest ik, ik mompel af en toe sorry.
Ik denk over een vrouw die alleen nog maar met spinnen om wil gaan. Die wil leren spinnen, als het ware. Ik spin al, denk ik. Heel veel draadjes, alle kanten op. Nu nog iets wat ze aan elkaar plakt.
Binnen heerst de serene rust van uitgezette kindjes. Milo kijkt ipad, Aran telefoon. Edwin zit te rekenen. Aran en Milo gaan zo naar oma, opdat ik nog iets over het Blockbusterfonds en Méér muziek in de klas, Het Nationale Ballet, de Junior Company en Han Ebbelaar en Alexandra Radius kan schrijven (niet allemaal in één artikel). Oh ja, komende zondag twee proeflessen geven voor de Schrijversacademie in De Roos. Op het activiteitenschema zie ik dat ik dan de workshop ‘Vind de Goeroe in jezelf’ mis.

Misschien is dat wel een leuke cursus om te geven; spiritueel schrijven.
Vind de Goeroe in jezelf, vang m, hang m in een spinnenweb.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.