Gelukkig is er voor bijna alles een remedie

Ze denken bij school natuurlijk; weet je wat, straks met de vakantie krijgen al die ZZP-ende ouders het lekker druk met kinderen thuis enzo, gaan we ze nu al helpen oefenen. Studiedagen, sportdagen, sportexamens, borrels, hoe doen mensen dat?!

En dat je het dan zelf erger maakt.

Ik had me, luisterend naar mijn ontaarde moedergevoelens, opgegeven als reserveouder voor de sportdag. Maar ja, dat kon dus eigenlijk totaal niet. Dus ik keek vast nogal angstig toen de juf me vroeg of ik dan wellicht tijdens die dag op een bankje bij het zwembad wilde opletten dat de kinderen er niet indoken (een sportdag bij een zwembad en dat je dan niet gaat zwemmen).
Misschien kwam het door de paniek in mijn ogen, maar uiteindelijk hoefde het niet.

Dus toen heb ik maar schoenen gekocht. Voor Aran en voor mij. Dat hadden we allebei wel verdiend.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.