Wil je recentere informatie?

Neem contact op.

Interview over Zeemeermeisje? Lees het hier

De pers over Slipjacht:

Jaap leest

Boekentip

Over Weg:

Door Nicky de Boer op Leesplein

Door Pieter Feller in Boekenbijlage.nl

Door Anniek op bol.com Lees Magazine

Interviews met Jowi:

Door Maurits de Bruin in Leeslint

Interview in Tijdschrif Lezen 2017


Over Te vroeg geboren, dagboek over mijn zoon:

Recensie op Tzum

Interview De Morgen

Interview op Radio 1


Over Nooit Nooit Nooit meer aan de wal:

Interview bij De Avonden

Artikel in NRC


Over Ik heet Olivia en daar kan ik ook niets aan doen:

Volkskrant
Een boekje open
Trouw
NRC Next

Over lesgeven:

Lees hier wat Annelène over mijn schrijflessen zei:

Jowi heeft mij tijdens de schrijfcirkel geholpen mijn verhaal te vinden, en dat was nodig want ik was kansloos verdwaald. Wat ik heel fijn vind is dat Jowi nooit haar ideeën opdringt, maar samen met jou op zoek gaat naar het verhaal dat je écht wil vertellen. Ze doet dat door vragen te stellen of situaties te schetsen waarin jouw personages mogelijk kunnen belanden. Zo loop je samen door jouw verhaal, en vier ogen zien nou eenmaal meer dan twee. Ik heb op die manier mijn eigen personages leren begrijpen en zo werd het vormgeven van het verhaal een stuk gemakkelijker. Jowi kan verder ontzettend helpen in het aanscherpen van je tekst: van de opbouw van een hoofdstuk, structureren van je verhaallijn, tot het schrijven van een snelle dialoog. Bij Jowi ben je aan het goede adres. En mocht je er helemaal doorheen zitten, denken dat je de overkant nooit haalt, dan is er altijd een luisterend oor.

– Annelène deelnemer schrijfcirkel 2020